Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen, u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 tot 30 minuten en begint met een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken.

Waarom stoelmassage?

De specifieke technieken van de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

stijve nek
spanningshoofdpijn
tintelende vingers
pijnlijke schouders en armen.

Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. De behandeling eindigt met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan. Hoe werkt stoelmassage? De behandeling stoelmassage begint met ontspanning en sluit af met stimulering.

Ontspanning
Het ontspannende deel begint met drukpunten aan de schedelrand, in de nek en op de schouders. Vervolgens worden de schouders gestrekt en worden armen, handen en vingers behandeld. Ter afsluiting van het ontspannende deel van de behandeling worden drukpunten op de rug behandeld.

Stimulering
In het afsluitende, stimulerende deel van de behandeling worden de rug en de schouders beklopt en wordt de hoofdhuid geprikkeld.

De kosten van de Stoelmassage bedragen €20,-