Magnetiseren

Magnetiseren

Magnetiseren

Magnetiseren is een behandeling die bestaat uit handoplegging met strijkbewegingen langs het lichaam.

Ook behandelingen op afstand zijn mogelijk middel van foto’s, telefoon, etc. De genezer stelt zich in op de lichamelijke, emotionele en geestelijke toestand van de cliënt. Sommige mensen komen bij een paranormaal genezer als een arts geen afdoende behandelingen en/of medicijnen voor handelen heeft. Anderen combineren de voorschriften van de arts met een behandeling van een paranormaal genezer. Ook zijn er mensen die een behandeling willen omdat ze moeite hebben om zich te ontspannen of vast zitten in hun lichaam, hierdoor kunnen energie banen geblokkeerd worden. Door het werken met kosmische energieën kunnen veel lichamelijke klachten verholpen worden.

Tijdens en na de behandeling kan de cliënt één of meer van de volgende effecten waarnemen als: warmte, koude, tintelingen, moeheid, ontspanning en rust, ook kunnen er emoties los komen. deze effecten bespreek ik met de cliënt tijdens de behandeling.

Praktijkvoorschiften:
Ik ben geen enkele vervanging van uw arts, of een specialist!
De genezer stelt geen medische diagnose.
De genezer mag geen resultaat garanderen.
De cliënt dient in geklede toestand te worden behandeld.
De cliënt dient tijdens de behandeling alleen zijn schoenen uit te trekken i.v.m. schoenen die rubberen zolen hebben, deze kunnen effect hebben op de behandeling.
De genezer dient de privacy van cliënt altijd te waarborgen.

De behandelingen die ik mijn cliënten geef duren tussen de 30 en 45 minuten. De prijs per consult is €20,00.