Cursus Magnetiseren

Cursus Magnetiseren

Tijdens de basis cursus magnetiseren leer je:

Het voelen van energetische blokkades in aura en lichaam en het behandelen hiervan.

Vaak zit een energetische blokkade op een andere plek als wat de cliënt aangeeft. Je leert het gehele lichaam te onderzoeken op blokkades op te heffen en de energie te laten doorstromen.

De handelingen worden gegeven over de kleding heen. Ieder mens is uniek zo ook iedere behandeling omdat we vooral vanuit onze intuïtie werken met het doorgeven van deze energie. Bij het magnetiseren gebruikt de magnetiseur zijn/haar handen. Dit kan als warmte of kou, of tintelingen aanvoelen. Bij je cliënt, de energie die je door mag geven aan je cliënt stroomt via je handen naar de plaatsen in het lichaam waar het nodig is om blokkades of pijnlijke plekken te verminderen of zelf geheel weg te halen, de klacht kan tijdelijk verergeren of kan direct al verminderen of verdwijnen. Dit is per persoon of klacht verschillend.

Magnetiseren kan een ieder leren, als je het doel voor ogen hebt om de cliënten die je mag behandelen uit liefde en de intensie hebt om je cliënten de behandeling te geven die ze nodig hebben. Om hun klachten te verhelpen, of dat het voor hun weer dragelijk wordt om er mee verder te leven.

Ik geef alleen nog maar individueel les, want jij bent er niet voor mij maar ik ben er voor jou.

We hebben vaste lessen en mocht er iets tussen komen, passen we het gewoon aan jou aan. Heb je b.v. wisselende diensten of andere werkafspraken geen probleem.

Het zijn vijf lessen van twee uur, ‘s morgens, ‘s middags, of ‘s avonds.

Je dient wel zelf voor een oefenpersoon zorgen, die je mag magnetiseren het gaat om een kruk en tafelbehandeling.

Je mag ook met zijn tweeën komen als je het beiden wilt leren magnetiseren.

Je krijgt een leerboek, waar alles duidelijk in beschreven staat, en aan het eind van de cursus een certificaat.

De kosten van de basis cursus magnetiseren zijn € 225,- incl. BTW